top of page

Arrangementen

Wij hebben enkele arrangementen voor u samengesteld.

Maak hieruit uw keuze en voeg eventuele eigen wensen toe.

Wij wensen u alvast veel voorpret!

Wines & Bites

vanaf € 25.- p/p

Wines & Bites

Zakelijk en toch feestelijk!

Dit arrangement bestaat uit een twee uur durende bijeenkomst, een voordracht en na afloop een verwennerij voor uw gasten met de mooiste wijnen en de beste bites. Wij zoeken samen met u een passende locatie.

Tea & Talks

vanaf € 25.- p/p

Tea & Talks

Eindeloos bijpraten, doorkletsen en genieten van bijzondere theeën, ambachtelijke zoete en hartige lekkernijen. Natuurlijk spreekt u uw voorkeur uit voor uw favoriete gerechtje wat er echt bij 'moet'... Een echte high tea doe je met je familie of je vriendinnen op zondagmiddag, maar ook met collega's om eens informeel te sparren. Wij zoeken een gezellige locatie en heten u van harte welkom.

Work & Learn

€ 7.50 p/werkplek p/u

Work & Learn

Presenteren, debatteren, overdragen van kennis, een bespreking, het ondertekenen van een belangrijk contract of de laatste hand leggen aan die ene opdracht: dat doe je op een speciale plek. Rustig werken of intercollegiaal overleg, netwerken, studeren en inspireren zijn de steekwoorden bij dit arrangement. Wij regelen het voor u! Compleet met audiovisuele middelen, wifi, koffie, thee, water en natuurlijk wat lekkers erbij. Je betaalt achteraf voor de gebruikte consumpties. 

Bubbles & Babbels

vanaf € 25.- p/p

Bubbles & Babbels

Laat de kurken maar knallen... Elke feestelijke gebeurtenis vraagt om dit receptie-arrangement: kleurrijk en up-to-date. Een mooi cava of een echte champagne, natuurlijk begeleid met heerlijke hapjes of een smakelijk buffet. 

Life event

vanaf € 25.- p/p

Life event

Een jubileum, een geboorte, uw pensionering, een mooi afscheid... Zo'n belangrijk moment in uw leven wilt u op geheel eigen wijze vormgeven. Wij regelen een fijne en intieme locatie waar u met uw dierbaren kunt na- of bijpraten. Wij zetten alles in het werk om uw life event zorgeloos te laten verlopen. Een bijzonder gerechtje, een lievelingsdrankje of favoriete muziek, neem gerust contact met ons of vraag uw uitvaartorganisatie om contact met ons op te nemen.

Take a ride in my Carcar

vanaf € 65.- p/p

Take a ride in my Carcar

U wilt een dagje uit of u wilt een bezoek brengen aan een museum of winkel maar het lukt niet meer om er zelf naar toe te gaan? Heeft u een receptie en wilt u een wijntje drinken en dus  niet zelf terugrijden? Ook dat soort evenementen verzorgen wij graag! We halen u op, hebben de tijd, indien gewenst begeleiden we u de hele dag, duwen we de rolstoel naar winkel of strand, we drinken wat op een terras en praten over uw beleving van deze dag. Heerlijk luxe. Het is helemaal uw dag!
 

bottom of page