top of page

Over ons

VanderZwet Events organiseert zakelijke en culturele bijeenkomsten op bijzondere locaties
 

VanderZwet Support is een onderdeel van VanderZwet Events en verzorgt interim management op gebied van horeca en events.  

Plezier in ons werk is een van de belangrijkste ingrediënten van onze service.

Het is dan ook van belang dat er een goede 'klik' is tussen u, uw bedrijf en onze dienstverlening! 

 

De planning

Wij gaan met u rond de tafel zitten en inventariseren uw wensen. Na onze kennismaking maken wij een eerste opzet voor uw evenement met daarin mogelijke data, een passend locatievoorstel en een prijsopgave. 


Ons advies
Zakelijk als het moet en feestelijk waar het kan!

Laat uw bijeenkomst niet uit handen nemen... Laat het professioneel begeleiden. 

Een geslaagd evenement begint bij een goed gesprek en wordt gedragen door de juiste keuze voor de best passende locatie, uitstekende horeca en goed functionerende faciliteiten. Wij werken samen met gepassioneerde koks, interessante sprekers, muzikale vlegels, spraakmakende vertellers en gerenommeerde technici. 


De organisatie
Er komt veel kijken bij het organiseren van uw bijeenkomst. Wij bespreken met u het tijdschema, 

de locatie, inrichting, horeca, apparatuur, fotograaf, muziek. Wij zetten alles voor u op een rij zodat u op de dag zelf zorgeloos alle aandacht kunt schenken aan het doel van uw bijeenkomst én uw gasten.

 

De begeleiding

Door een goede begeleiding van uw evenement bent u bevrijd van de 'lastige' regeldingen. 

Uw gasten worden door ons vriendelijk ontvangen, wij zorgen voor een garderobe, een welkomstdrankje, eventueel badges, informatie en dergelijke. De locatie is volgens afspraak ingericht, de horeca piekfijn verzorgd, de technische faciliteiten staan opgesteld en indien nodig voorzien van een technicus. Als u het wenst regelen en ontvangen wij ook sprekers, muzikanten, stadsgidsen, taxi's, hotelovernachtingen, rondvaarten enzovoorts. 

 

VanderZwet Events adviseert ook binnen bestaande locaties bij het organiseren van (meer) zakelijke bijeenkomsten, zoals netwerkbijeenkomsten, brainstormsessies, presentaties, jubilea.

 

Naast maatwerk werken wij met de volgende arrangementen:
Wines & Bites ongecompliceerd en makkelijk geregeld. Zo wordt uw vergadering aangenaam en doelgericht, uw receptie of netwerkborrel een onvergetelijke happening. 
Tea & Talks is daar een variatie op maar dan zonder alcoholische dranken.
 

bottom of page